Alles over SEDN

SEDN staat voor Stichting Eerstelijns Diagnostiek Nederland en is een diagnostisch centrum in Groningen, zonder winstoogmerk. Met een verwijsbrief van uw huisarts kunt u bij SEDN terecht voor uw medische onderzoeken. Onderzoeken die u kunt laten uitvoeren zijn: echo-onderzoek, röntgenonderzoek en botdichtheidsmeting (klik op het woord voor meer informatie). SEDN is gevestigd in Groningen, Delfzijl en Hoogezand-Sappemeer. Kijk hier voor een overzicht.

Hoe werkt SEDN?
Binnen het diagnostisch centrum werkt een team van goed opgeleide en ervaren radiologen en laboranten die de medische onderzoeken uitvoeren. De interpretatie van de röntgen- en echografie-onderzoeken wordt uitgevoerd door specialisten in de lokale ziekenhuizen.

Waar kunt u op rekenen bij SEDN?
Bij SEDN staat u voorop! Wij begrijpen dat medische onderzoeken niet altijd even prettig zijn. Wij doen er daarom alles aan om deze onderzoeken snel en gemakkelijk te laten verlopen, in een prettige omgeving. Hieronder lichten wij dit verder voor u toe:

Uitstekende service

  • U kunt telefonisch direct een afspraak maken zodat u nooit lang hoeft te wachten.
  • Bij de baliemedewerkers kunt u van maandag tot en met vrijdag van 8:00–12:00 uur en van 12:30-17:00 uur terecht met uw vragen.
  • SEDN is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is achter het gebouw voldoende GRATIS parkeergelegenheid.

Lees hier uitgebreid wat de voordelen van SEDN zijn.

Meer informatie
Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag van 8:00–12:00 uur en van 12:30-17:00 uur telefonisch contact opnemen met de receptie van SEDN via het telefoonnummer 088 744 3000 (gratis).