Voordelen van SEDN

Als u bij SEDN komt, heeft dat een aantal voordelen. Wij zetten deze voordelen voor u op een rij:

Snelheid
U laat een onderzoek uitvoeren om vast te stellen of u iets mankeert of niet. Wachten op de uitslag kan zorgen voor spanning en onzekerheid, zeker als dit wachten lang duurt. Een van de voordelen van SEDN is dat wij zorgen voor een optimale samenwerking met uw verwijzer, zodat u uiterlijk binnen 2 werkdagen kunt beschikken over de gestelde diagnose van uw onderzoek.

Kwaliteit
SEDN heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er wordt dan ook niet bespaard op de uitvoering van uw medisch onderzoek. Onze zorg is vergelijkbaar met de zorg in het ziekenhuis. Wij maken gebruik van adequate apparatuur en we werken samen met BIG-geregistreerde gespecialiseerde radiologen en laboranten.

Prettige sfeer
Bij SEDN doen wij ons best om u op uw gemak te stellen. Onderzoeken zijn nooit fijn om te ondergaan, dus willen wij het u zo aangenaam mogelijk maken, zodat u weinig ongemakken van uw onderzoek ondervindt.

Samenwerking
Alle bij ons gemaakte onderzoeken kunnen na uw toestemming digitaal beveiligd worden verzonden naar het ziekenhuis van uw keuze, indien dat nodig mocht zijn.
Er is een goede samenwerking en afstemming met de ziekenhuizen in het noorden van Nederland. SEDN is hiervoor aangesloten op het beeld uitwisselingsnetwerk van XDS in de noordelijke provincies, dat alle aangesloten ziekenhuizen met elkaar verbindt.

Uw foto’s hoeven in principe dus niet over gemaakt te worden.

De beste prijs!
Wist u dat medische onderzoeken vallen onder het verplichte eigen risico van uw zorgverzekering? Dat betekent dat u de eerste €385,- aan zorgkosten zélf moet betalen. Bij SEDN zijn de onkosten voor medische onderzoeken veel lager dan bijvoorbeeld in het ziekenhuis, zodat u minder hoeft te betalen uit uw eigen risico.

Voordelen: Hoe kan het dat SEDN dezelfde medische onderzoeken goedkoper kan aanbieden dan de omgevende zorgaanbieders, voornamelijk ziekenhuizen?

  • SEDN is een efficiënte organisatie, die zelf doet wat ze zelf voordelig kan aanbieden en uitbesteedt aan anderen wat ze zelf niet voordelig kan realiseren.
  • We hebben doeltreffende huisvesting, ordelijk en netjes, maar zonder overdreven franjes.
  • We hanteren een eenvoudig werkschema met een optimale terugkoppeling naar de verwijzer en het efficiënt inschakelen van specialisten. Hierdoor zijn er veel minder medewerkers en managers die ingezet en betaald hoeven te worden.
  • Wanneer we partijen vinden die onderzoeksmethoden op een voordelige manier aanbieden, contracteren we deze tegen optimale voorwaarden. De behaalde voordelen hieruit rekenen we ook door naar u. Op deze manier lift u mee op onze know-how in de zorg en ons vermogen om betrouwbare zorgpartners te vinden en aan ons te binden.